Οι οδοντίατροι σκέφτονται και λειτουργούν ως οι αρχιτέκτονες του χαμόγελου. Αξιολογούμε με επιμέλεια τα αισθητικά, κλινικά και ακτινογραφικά στοιχεία και κατασκευάζουμε στο εργαστήριο ένα μοντέλο, το οποίο αναπαριστά την πρότασή μας για το πώς θα είναι τα δόντια σας. Αν σας αρέσει το μοντέλο, χωρίς να τροχίσουμε τα δόντια και χρησιμοποιώντας ρητινώδη υλικά, μεταφέρουμε προσωρινά τις αλλαγές στο μπροστινό μέρος των δοντιών και τα απολαμβάνετε για 2 εβδομάδες. Σίγουρα θα γυρίσετε με θετικά σχόλια από τους φίλους και συγγενείς! Επιστρέφετε για να παρασκευάσουμε τα δόντια, να πάρουμε αποτύπωμα και να βάλουμε νέες προσωρινές καλύψεις. Μέσα στην ίδια εβδομάδα κατασκευάζουμε τις όψεις πορσελάνης και τις κολλάμε στα δόντια. Δεν μένει παρά να απολαύσετε για πολλά χρόνια το όμορφο χαμόγελό σας! 
Αν πάλι θέλετε να κάνουμε τα δόντια σας πανέμορφα μέσα σε μια μέρα, έχουμε τη λύση: Προκατασκευασμένες, προσαρμόσιμες όψεις σύνθετης ρητίνης με υαλώδες επιφανειακό στρώμα. Αποτελούν επίσης μια οικονομικότερη λύση από τις όψεις πορσελάνης. 
Στην ομάδα μας, μας αρέσει πολύ να φτιάχνουμε αρμονικά και αισθητικά χαμόγελα. Γι’αυτό και ανταμείβουμε την προτίμησή σας με ακόμα περισσότερες υπηρεσίες. Οι αισθητικές θεραπείες του προγράμματος επιβράβευσης είναι οι όψεις πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης, η λεύκανση των δοντιών και η θεραπεία των ρυτίδων γύρω από το στόμα με υαλουρονικό.
Ξέρουμε ότι δεν γεννιούνται όλοι με όμορφα χαμόγελα, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να τα φτιάξουμε μαζί. Ελάτε να σας εξηγήσουμε για το ταξίδι στη μεταμόρφωση του χαμόγελου. Σας εγγυόμαστε ότι με τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε το ταξίδι αυτό θα είναι για σας μια συναρπαστική εμπειρία.