Ξαφνικά πονάτε πολύ; Τραυματιστήκατε στο στόμα;  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε ώρα. Καλέστε άμεσα στο 6972835697 ή 6937771331. Θα σας δώσουμε οδηγίες και θα σας δούμε το συντομότερο δυνατόν για να ανακουφίσουμε τον πόνο σας.
Μέχρι να έρθετε στο ιατρείο κάντε τα εξής:
  • Πλύνετε καλά, αλλά απαλά με την οδοντόβουρτσα όλο το στόμα και την περιοχή που πονάει.
  • Κάντε πλύσεις με χαμομήλι ή κάποιο ήπιο στοματικό διάλυμα. Για κανένα λόγο ΜΗΝ αφήσετε ασπιρίνη ή αλκοολούχο ποτό πάνω στην περιοχή που πονάει.
  • Τυλίξτε παγάκια σε μια πετσέτα και εφαρμόστε την έξω από το στόμα και πάνω από την περιοχή που πονάει για να μην πρηστείτε.
  • Μπορείτε να πάρετε κάποιο αντιφλεγμονώδες αναλγητικό με ιδιαίτερη προσοχή να μην ξεπεράσετε τη μέγιστη δοσολογία που αναγράφεται στο κουτί.
  • Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος, προσπαθήστε να αναπνέετε σωστά και να σκέφτεστε ότι πολύ γρήγορα όλα θα περάσουν. Το μυστικό για να αναρρώσετε είναι η θετική διάθεσή σας.
Εμείς θα σας φροντίσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να μην πονάτε και να νιώσετε ασφαλής.
Σε περίπτωση ατυχήματος, κατά το οποίο βγήκε ένα μόνιμο μπροστινό δόντι του παιδιού σας, καλέστε μας πριν κάνετε οτιδήποτε άμεσα στο 6972835697 ή στο 6937771331 για να σας δώσουμε οδηγίες και να δούμε το παιδί το γρηγορότερο. Στα αθλήματα, τα παιδιά καλό είναι να φορούν στα δόντια αθλητικούς νάρθηκες.
Αν είχατε ατύχημα και υποπτευόμαστε κάταγμα του οστού των γνάθων θα παραπεμφθείτε άμεσα σε νοσοκομείο.  Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τα βιβλιάρια υγείας σας.