023Η Μαρία Καλογιαννάκη σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας (1995-2000). 

Είναι επίσης απόφοιτη της Σχολής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας (1985-1990). 

Συνέχισε την εκπαίδευσή της ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοστατιστική στον τομέα Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας (2000-2003).

Μετά τις βασικές σπουδές της, επιμορφώνεται συνεχώς, συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια και παρακολουθώντας τους καλύτερους δασκάλους της Οδοντιατρικής. Από το 2001, προσφέρει με επαγγελματισμό τις υπηρεσίες της οδοντιατρικής για όλη την οικογένεια.

Οι επιστήμες που σπούδασε τη δίδαξαν να προσεγγίζει τη θεραπεία του στόματος ως αναπόσπαστη από τη συνολική υγεία του σώματος και την αισθητική των δοντιών ως αναπόσπαστη από την αισθητική του προσώπου. Έχοντας βαθιά γνώση του βιολογικού υπόβαθρου των νόσων, δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σωστή διάγνωση του προβλήματός σας. Μετά τη διάγνωση και με μοναδικό οδηγό το συμφέρον σας, σας βοηθά να επιλέξετε εκείνη τη θεραπευτική λύση που θα ικανοποιήσει τόσο τις αντικειμενικές σας ανάγκες,όσο και τις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα βιοσυμβατά υλικά και μεθόδους και προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια τη θεραπεία σας για να επιτύχει. Ο στόχος της θεραπείας σας είναι η συνολική σας υγεία και ευεξία.  

Στα ιατρεία της Dental4all ακολουθείται πιστά η Ευρωπαϊκή και η Ελληνική νομοθεσία (εδώ για λεπτομέρειες) για την προστασία σας από τη μετάδοση λοιμώξεων.

Όλα τα οδοντιατρικά εργαλεία αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο. Μπορείτε να δείτε ότι είναι αεροστεγώς σφραγισμένα σε πλαστικό σακουλάκι. Μετά από κάθε ασθενή, οτιδήποτε ήρθε σε επαφή και δε μπαίνει στον κλίβανο πετιέται και κατόπιν όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται και σκεπάζονται ξανά με κατάλληλα καλυπτικά επιφανειών.

Ο τρόπος περισυλλογής των αποβλήτων είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Το νερό του μηχανήματος καθαρίζεται από ειδικά φίλτρα και χρησιμοποιούνται προστατευτικές παστίλιες. Η ακτινοβολία του ακτινογραφικού μηχανήματος ελέγχεται τακτικά. Επίσης, τα μηχανήματα κλιματισμού ελέγχονται και καθαρίζονται τακτικά.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες. Να γνωρίζετε ότι είστε ασφαλείς στα ιατρεία μας.