Αισθητική χειλιών / Υαλουρονικό

Πάμε μαζί λίγο πίσω το χρόνο. Το λαμπερό χαμόγελο μπορεί να συμπληρωθεί με πιο νεανικά χείλη. Αν δεν σας αρέσουν οι ρυτίδες γύρω από το στόμα σας (γραμμές του «καπνιστή» και «μαριονέτας», ρινοχειλικές αύλακες), σας εγγυόμαστε ότι μια συνεδρία με υαλουρονικό, θα σας εντυπωσιάσει.

Εμείς οι οδοντίατροι γνωρίζουμε πολύ καλά την ανατομία της περιοχής γύρω από το στόμα, την αισθητική και τη λειτουργία του χαμόγελου αλλά και την επίτευξη του ανώδυνου της περιστοματικής περιοχής.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό πλήρωσης (γεμίσματος) απόλυτα φυσικό και βιοσυμβατό. Το σώμα μας το χρησιμοποιεί στο δέρμα για να συγκρατεί νερό και να του δίδει ελαστικότητα.

Ο σκοπός της χρήσης των υαλουρονικών στην περιστοματική περιοχή είναι η διόρθωση της γεωμετρίας των χειλιών. Η πραγματικά ουσιαστική συμβολή τους έγκειται στην εξομάλυνση (γέμισμα) των ρυτίδων, με θεαματικά αποτελέσματα. Υπάρχουν διάφορα είδη υαλουρονικών και χρειάζεται εμπειρία και γνώση για να επιλεγεί το κατάλληλο για το σημείο των χειλέων που θα διορθώσουμε. Συνήθως για να πετύχουμε ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε συνδυασμό των διαφόρων τύπων υαλουρονικού. Η εφαρμογή του γίνεται σε ελάχιστο βάθος κάτω από την επιδερμίδα και μια ελαφριά τοπική αναισθησία είναι αρκετή για να γίνει η όλη διαδικασία πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.
Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από τον τύπο του υαλουρονικού και από το σημείο που εφαρμόστηκε. Συνήθως διαρκεί 6-12 μήνες.

Η θεραπεία με υαλουρονικό περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης, που έχουμε δημιουργήσει για να έχετε πολλαπλά οφέλη.


 

 

Service details

Like it ?0
DateΙουλίου 23, 2014