Λεύκανση των δοντιών

λευκανση 1 λευκανση2

Τα λευκά δόντια αποπνέουν υγεία, καθαρότητα νεανικότητα και σίγουρα τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Η λεύκανση των δοντιών είναι μια εύκολη και σχετικά μικρού κόστους μέθοδος που κάνει τα φυσικά σας δόντια πιο λαμπερά. Συνδυάστε τη λεύκανση με την οδοντιατρική σας θεραπεία και μπείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης που προσφέρουμε στα ιατρεία μας.

Λίγοι άνθρωποι έχουν φυσικά λευκά, λαμπερά δόντια. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα φυσικά δόντια έχουν μια πολύ ελαφρά απόχρωση του γκρί-κίτρινου. Τα δόντια σκουραίνουν με την ηλικία και από χρωστικές που επικάθονται στην επιφάνειά τους λόγω καπνίσματος ή κάποιων φαγητών ή/και ποτών. Η αντίληψη του χρώματος των δοντιών επηρεάζεται σημαντικά από το χρώμα του προσώπου. Γενικά σκουρότερα πρόσωπα δείχνουν να έχουν πιο άσπρα δόντια.

Πρώτα πρέπει να διαγνώσουμε την αιτία της δυσχρωμίας διότι δεν ανταποκρίνονται όλες οι δυσχρωμίες το ίδιο στη λευκαντική θεραπεία. Κατόπιν καθαρίζουμε τα δόντια πολύ καλά από όλες τις εναποθέσεις πλάκας και χρωστικών με υπέρηχο και σοδοβολή.  Το καλύτερο αποτέλεσμα λεύκανσης προκύπτει από το συνδυασμό των παρακάτω δύο τεχνικών:

1.Στο ιατρείο: Τοποθετούμε το λευκαντικό παράγοντα πάνω στα δόντια και τον ενεργοποιούμε με ειδικό φως.
2.Στο σπίτι: Βάζετε έναν ηπιότερο λευκαντικό παράγοντα μέσα στους ειδικούς μαλακούς νάρθηκες (μασελάκια) που σας δίνουμε. Ο χρόνος που φοράτε τα μασελάκια εξαρτάται από το είδος του λευκαντικού.

Τα προϊόντα λεύκανσης δεν επιδρούν στο χρώμα της ρητίνης ή της πορσελάνης. Για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα της λεύκανσης όσο γίνεται περισσότερο, αποφεύγουμε τις χρωστικές και κρατάμε πολύ καθαρά τα δόντια μας, χρησιμοποιώντας και «λευκαντικές» οδοντόκρεμες που καθαρίζουν τις χρωστικές ουσίες περισσότερο από τις συνήθεις.

Service details

Like it ?0
DateΑυγούστου 30, 2014