Όψεις/ Μεταμόρφωση του χαμόγελου

Όψεις/ Μεταμόρφωση του χαμόγελου

Οι όψεις μπορούν να βελτιώσουν μαγικά το χαμόγελό σας. Είναι λεπτά φύλλα πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης που τοποθετούνται πάνω στα δόντια αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το χρώμα ή το σχήμα τους. 

Οι όψεις από πορσελάνη φαίνονται πολύ φυσικές λόγω της διαφάνειας της πορσελάνης, δεν απορροφούν χρωστικές και διατηρούνται πολλά χρόνια. Για να νιώσετε απόλυτα ασφαλείς για το αποτέλεσμα, πρώτα θα σας δείξουμε το νέο σας χαμόγελο σε ένα ομοίωμα του στόματος που θα φτιάξουμε μετά τη μελέτη των δοντιών, των ούλων και του προσώπου σας. Στη συνέχεια θα μεταφέρουμε με προσωρινή σύνθετη ρητίνη τις αλλαγές στα δόντια σας, ώστε να δείτε τη νέα σας εικόνα, και αν είστε ικανοποιημένοι, προχωράμε στην τοποθέτηση των πορσελάνινων όψεων.

Μια άλλη μέθοδος δημιουργίας όψεων υψηλής αισθητικής είναι οι προκατασκευασμένες προσαρμόσιμες όψεις σύνθετης ρητίνης.

Η μέθοδος αυτή έχει 3 πολύ βασικά πλεονεκτήματα: έχει χαμηλότερο κόστος από την πορσελάνη, χρησιμοποιείται και σε δόντια με εκτεταμένα σφραγίσματα και το κυριότερο: μπορεί να γίνει μέσα στην ίδια ημέρα. 

Τέλος, για μικρότερες αλλαγές, οι άμεσες όψεις ρητίνης αποτελούν μια εύκολη και πολύ οικονομική λύση. Σε εμάς θα τις απολαύσετε με το ελάχιστο κόστος, δηλαδή όσο θα πληρώνατε για ένα σφράφισμα. Η εικόνα δείχνει ένα δείγμα της δουλειάς μας.

Η διαδικασία των άμεσων όψεων είναι γνωστή ως «bonding», διότι βασίζεται στη συγκόλληση αισθητικών υλικών στην οδοντική ουσία. Οι άμεσες όψεις ρητίνης επιδιορθώνονται και γυαλίζονται κάθε περίπου δύο έτη. Αν έχετε και παιχνιδιάρικη διάθεση θα κολλήσουμε κι ένα κόσμημα στο δόντι που θέλετε! Οι αισθητικές αποκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επιβράβευσης, που έχουμε δημιουργήσει για εσάς ώστε να έχετε πολλαπλά οφέλη.

Μερικές φορές για να πετύχουμε αρμονικό χαμόγελο χρειάζεται να διαμορφώσουμε κατάλληλα και τα ούλα. Η πλαστική ούλων είναι μια εύκολη θεραπεία που γίνεται με χρήση laser από ειδικευμένο περιοδοντολόγο.

Από την πείρα μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ενθουσιαστείτε ακόμα και με μικρές αλλαγές στο χαμόγελό σας.


Service details

Like it ?0
DateΟκτωβρίου 28, 2014