Επένθετα- Στεφάνες- Γέφυρες

Τα επένθετα αποτελούν «σφραγίσματα» που ετοιμάζονται έξω από το στόμα και επικολλούνται στα δόντια με ειδικές τεχνικές συγκόλλησης.

Οι στεφάνες (θήκες) καλύπτουν πλήρως το δόντι, όταν είναι πολύ χαλασμένο, δύσμορφο, αδυνατισμένο από μεγάλα σφραγίσματα ή απονεύρωση. Με στεφάνη καλύπτουμε και το εμφύτευμα.

Η γέφυρα είναι τρεις ή περισσότερες στεφάνες κολλημένες μεταξύ τους. Με τη γέφυρα αντικαθιστούμε ένα ή περισσότερα δόντια που έχουν χαθεί. Τα στηρίγματα της γέφυρας μπορεί να είναι δόντια ή εμφυτεύματα αλλά όχι συνδυασμός τους.

Σήμερα προτιμούμε να φτιάχνουμε επένθετα, στεφάνες και γέφυρες από καθαρή πορσελάνη. Εάν ο πυρήνας τους είναι από μέταλλο μπορεί να ευθύνεται για το αντιαισθητικό μαύρο σειρήτι στη γραμμή των ούλων που βλέπετε σε κάποιους ανθρώπους. Για να το αποφύγουμε αυτό αλλά και για λόγους βιοσυμβατότητας, στα ιατρεία μας προτιμούμε να φτιάχνουμε ολοκεραμικές κατασκευές από 100% πορσελάνη ή από 100% ζιρκονία. 

Δείτε κάποια από τα καθημερινά μας περιστατικά εδώ

Το χρονικό διάστημα που σας ετοιμάζουμε την τελική πορσελάνινη κατασκευή, έτσι όπως ακριβώς τη θέλουμε, σας φτιάχνουμε ειδικές για εσάς (όχι προκατασκευασμένες) προσωρινές στεφάνες από συνθετική ρητίνη ώστε για να μη μείνετε ούτε στιγμή χωρίς δόντια. Θα σας δώσουμε γραπτή εγγύηση για την προσθετική εργασία.


Service details

Like it ?0
DateΣεπτεμβρίου 27, 2014