Οδοντοστοιχίες

FullSizeRenderΑν σας είναι δύσκολο να αντικαταστήσετε τα χαμένα σας δόντια με εμφυτεύματα και γέφυρες, τα διάφορα είδη τεχνητών οδοντοστοιχιών σας δίνουν τις εναλλακτικές λύσεις.

Θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητές σας και τις προσδοκίες από τη θεραπεία σας και θα σας προτείνουμε τον τύπο οδοντοστοιχίας που σας ταιριάζει.

Η επένθετη ολική οδοντοστοιχία συγκρατείται και στηρίζεται συνήθως μόνο σε δύο εμφυτεύματα. Είναι σωτήρια λύση για κάποιες περιπτώσεις ειδικά της κάτω γνάθου (σαγόνι), όπου η οδοντοστοιχία δε συγκρατείται εύκολα. 

 

odontost3

Σε 6-12 μήνες μετά την/τις εξαγωγές θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τις οδοντοστοιχίες στο σχήμα και τη θέση που θα πάρουν τα ούλα σας. Αυτό σημαίνει ότι αναπροσαρμόζουμε τη βάση πάνω στην οποία τοποθετούνται τα τεχνητά δόντια. Γενικά οι οδοντοστοιχίες χρειάζονται αναπροσαρμογή βάσης κάθε δύο χρόνια.

Θα σας δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για τη φροντίδα του στόματος και των οδοντοστοιχιών σας και θα σας παρακολουθούμε μέχρι να αισθανθείτε άνετα με τις οδοντοστοιχίες σας στη μάσηση, στην ομιλία και στην αισθητική.

Επείγον

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input