Όψεις

 Όψεις

Όψεις πορσελάνης και όψεις ρητίνης.

Οι όψεις μπορούν να βελτιώσουν μαγικά το χαμόγελό σας. Είναι λεπτά φύλλα πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης που τοποθετούνται πάνω στα δόντια, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το χρώμα ή το σχήμα τους. Οι όψεις από πορσελάνη φαίνονται πολύ φυσικές λόγω της διαφάνειας της πορσελάνης, δεν απορροφούν χρωστικές και διατηρούνται πολλά χρόνια.

Για να νιώσετε απόλυτα ασφαλείς για το αποτέλεσμα, πρώτα σας δείχνουμε το νέο σας χαμόγελο σε ένα ομοίωμα του στόματος που θα φτιάξουμε μετά τη μελέτη των δοντιών, των ούλων και του προσώπου σας. Κατόπιν χρησιμοποιούμε προσωρινή σύνθετη ρητίνη για να κάνουμε προσωρινά τις αλλαγές πάνω στα δόντια σας, ώστε να δοκιμάσετε τη νέα σας εικόνα για λίγες μέρες, και αν σας ικανοποιεί, προχωράμε στην τοποθέτηση των πορσελάνινων όψεων.

Μια άλλη μέθοδος δημιουργίας όψεων υψηλής αισθητικής είναι οι προκατασκευασμένες προσαρμόσιμες όψεις σύνθετης ρητίνης.

Για μικρότερες αλλαγές, οι άμεσες όψεις ρητίνης (bonding) αποτελούν μια εύκολη και πολύ οικονομική λύση. Σε εμάς θα τις απολαύσετε με το ελάχιστο κόστος, δηλαδή όσο θα πληρώνατε για ένα σφράφισμα.

Μερικές φορές για να πετύχουμε αρμονικό χαμόγελο χρειάζεται να διαμορφώσουμε κατάλληλα και τα ούλα. Η πλαστική ούλων είναι μια εύκολη θεραπεία που γίνεται με τη χρήση του οδοντιατρικού laser biolase στο οδοντιατρείο μας.

Επείγον

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input