Παιδοδοντιατρική

Παιδοδοντιατρική

Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τα παιδιά με γερά και όμορφα δόντια που γελούν, τρώνε και μιλούν ευτυχισμένα;

Φροντίστε προληπτικά τα δόντια των παιδιών. Φέρτε τα παιδιά για δωρεάν εξέταση στο οδοντιατρείο κάθε εξάμηνο. Από 1-12 χρονών και καθώς το παιδί μεγαλώνει δημιουργούμε φάκελο οδοντιατρικού ιστορικού του παιδιού. Συνήθως ένα παιδί που παρακολουθείται από εμάς και το γονιό έχει ανάγκη μόνο προληπτικών μέτρων δηλαδή φθορίωσης και προληπτικών καλύψεων.

Σας προτείνουμε μεθόδους να εκπαιδεύσετε το παιδί μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια στη σωστή στοματική υγιεινή και το σωστό διαιτολόγιο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στη θεραπευτική παιδοδονία το οδοντιατρικό laser μας βοηθά να κάνουμε ανεκτή και αποδεκτή τη θεραπεία από τους μικρούς μας ασθενείς. 

Στα σπορ, τα παιδιά καλό είναι να φορούν στα δόντια αθλητικούς νάρθηκες. Στην περίπτωση που σπάσει ή σπανιότερα βγει ένα μόνιμο μπροστινό δόντι σε ατύχημα, καλέστε μας αμέσως στο 6972835697 για να σας πούμε τί να κάνετε και να δούμε το παιδί σας άμεσα. 

Εμπιστευτείτε μας για να διδάξουμε στο παιδί ότι τα δόντια του είναι πολύ σημαντικά και χρειάζεται να τα φροντίζει σωστάκαι ότι είμαστε οι φίλοι του, που το βοηθούν να φροντίζει τα δόντια του. Μόνον έτσι δε θα φοβάται τον οδοντίατρο στην εφηβεία και κατόπιν στην ενηλικίωσή του.

Επείγον

Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input